Vår vinfilosofi

Hos oss på Winetales hittar du de stora vinerna från de små vingårdarna. Vi tror på att hitta viner av exceptionell kvalitet från familjeägda producenter. Hos oss hittar du ingenting som är massproducerat, snabbproducerat eller med konstiga tillsatser och smakämnen i vinet. 

Vi är allergiska mot viner som vi vet är massproducerade men som marknadsförs som årets fynd till svenska konsumenter. Vi vet att lägger man lite mer på sitt vin så får man fantastiska produkter. Vi - liksom du - går vår egen väg.

Vi tror också på att många letar någon som kan ge råd och tips som man verkligen kan lita på. Verkligt bra viner som kan drickas redan nu men också läggas undan och sparas för att tas fram vid speciella tillfällen.

Vin är glädje och ska njutas när som helst utan att krångla till det. Vi tror på att alltid ha vin hemma så att du kan välja eller kombinera det vin som du är sugen på just nu utan att springa iväg och handla. Att börja ha en låda vin med olika sorter i garderoben är en bra början. Men vi har också viner för dig med en större vinkällare och som ska lagras länge.

Därför erbjuder Winetales enbart:

-Viner från småskaliga, familjeägda vingårdar
-Viner från världens bästa vindistrikt
-Lokalt hyllade och uppmärksammade vinodlare
-Hållbara viner - både hållbart producerade och viner som kan lagras
-Viner som kan drickas och njutas direkt men som alltid också kan lagras och utvecklas

Helt enkelt stora viner från små vingårdar!


Mats, Per, Martin, Jens